donderdag 6 juni 2013

Druk doende met BPR-Toolbox

De afgelopen weken ben ik behoorlijk bezig geweest met het verder helpen ontwikkelen van de BPR-Toolbox van Eforis.

Vanuit een persoonlijke insteek is het een hele leuke en interessante job. Er gebeurt veel, samenwerken met hele slimmen mensen die graag het onderste uit de kan willen en daarbij nog redelijk blijven. Eén van de eerste eisen was: we willen een sexy applicatie. Gegeven de feedback, hebben we dit aardig voor elkaar.

Vanuit de gebruiker, er is niets wat in de buurt komt van de BPR-Toolbox. Dit blijkt ook uit de conclusie van een onafhankelijk rapport.

Smart solutioning is altijd belangrijk en dusver slagen we hier aardig in. B.v. voor documentatie zijn we overgestapt naar blogspot.

Tagging en zoeken is een prima standaard feature. En in plaats van veel woorden in documenten te stoppen, werken we nu veel met screen recordings. Je kunt maar zoveel dingen in woorden vangen. En, scherm recording is vastleggen-by-example. Samen met de flipcard feature van blogspot, is het geheel mooi, dynamisch en interesant. En, we kunnen delen goed afschermen voor de buitenwereld terwijl we een open toegang blijven behouden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten